• Podpora: 0590 91 995
  |
  Prodaja: 0590 91 994
  število trgovin: 153
  število izdelkov: 12240
  unikatni mesečni obisk: 48874

  Zlata pravila za uspešno spletno trgovino

  Večkrat se nam zgodi, da nas naše stranke sprašujejo, zakaj njihova spletna trgovina ni zelo uspešna. Skozi prakso naših najuspešnejših strank, smo prišli do nekaj t.i. zlatih pravil, ki vam bodo pomagale do večjega uspeha. 

  DOBRA OBISKANOST


  Prvi pogoj za uspešno trgovino, je dobra obiskanost. Zato vam svetujemo, da:
  1. vse obstoječe stranke obvestite o svoji spletni trgovini in jim priporočite nakup v njej (lahko jim poveste osebno, jih pokličete po telefonu ali pa jim pošljete e-mail.
  2. povezavo do spletne trgovine objavite na svoji spletni strani,
  3. povezavo do spletne trgovine objavite v svojih promocijskih gradivih (vizitke, letaki, brošure)
  4. povezavo do spletne trgovine objavite v svojih elektronskih podpisih.
  5. če imate Facebook profil, ga lahko uporabite tudi za promocijo svoje spletne trgovine. V svojih podatkih objavite povezavo, na zid pa prilepite kakšen izdelek ali novico.
  6. preverite vašo pozicijo v iskalnikih. Višje ko ste, večji obisk boste imeli. Kako do dobre pozicije v iskalnikih si lahko preberete v tem članku.


  DOBRI IZDELKI / DOBRE CENE


  Prepričani smo, da v kvaliteto svojih izdelkov ne dvomite. Pa jih prodajate po dobri ceni? Danes se uporabniki spleta dobro prepričajo o ponudbi na trgu. Pregledajo slike, podrobne opise izdelkov, komentarje uporabnikov in seveda cene. Zanimivo je, da se stranke včasih odločijo za nakup v drugi trgovini, že zaradi zelo majhne razlike v ceni. Zato dobro preučite vašo spletno konkurenco in prilagodite svojo ponudbo.


  VZPOSTAVITE ZAUPANJE S SVOJIMI STRANKAMI


  Stranke, ki vam bodo zaupale, bodo raje kupovale pri vas, kot pri vaši konkurenci. Zato je z njimi potrebno vzpostaviti dober odnos. To lahko storite na več načinov:
  1. z brezplačno poštnino,
  2. z majhnim darilcem ob nakupu,
  3. z obveščanjem o akcijah v trgovini (že uporabljate Mail Chimp, z brezplačnimi nasveti, s Facebook profilom,...

  Če boste s strankami vzdrževali dober odnos, se bodo večkrat odločile za nakup pri vas in vas tudi priporočile prijateljem. Saj veste, dober glas seže v deveto vas.  Če povzamemo, uspešnost vaše trgovine je odvisna povsem od vas samih. Če boste upoštevali zlata pravila, bo tudi uspešnost vaše spletne trgovine večja. V to smo prepričani.  Izjave naših strank

  Yari cellezione - www.yari.si

  Z možem sva že malo starejša, zato sva kar odlašala s spletno prodajo. Po pravici povedano, sva se bala ali bova lahko osvojila tehnologijo. Moja Košarica je tako enostavna, da sva v enem tednu napolnila trgovino z izdelki in začela s prodajo. Še več, prijazna ekipa nama je pomagala tudi pri vzpostavitvi Facebook profila in naju stalno izobražuje o novih trendih na spletu in nama daje nove ideje za uspešnejšo prodajo.

  EVT Sistemi - trgovina.evt.si

  Moja Košarica je storitev, ki nam omogoča enostavno urejanje in oblikovanje naše spletne trgovine. Za ceno mesečnega najema ne dobimo samo storitve ampak tudi ekipo ljudi, ki skrbi za podporo. Kot podjetje za svoj razvoj vedno potrebujemo nove sveže ideje. Ekipa in storitev Moja Košarica je sigurno sveža in dobrodošla pot za nas.

  Prva vrsta - www.prvavrsta.si

  Ker smo prisotni na tržišču že več let in preiskusili že ogromno sistemov prodaje in raznoraznih prodajnih kanalov smo v principu zelo previdni. Pri storitvi Moja Košarica smo začeli najprej z majhnimi koraki, ker ne poznaš ne ekipe ne orodja. Njihova prednost je sigurno v tem, da ti pomagajo do uspešne realizacije in da v zakulisju stojijo ljudje ne pa megla. Vsak dan se vsi izogibamo nepredvidenim izdatkom in Moja Košarica je tukaj zelo striktna, torej nima skritih stroškov.

  Predstavitev

  Podpora: 059 091 995

  Prodaja: 059 091 994

  Administracija: 059 091 992


  Vprašajte nas

  Pišite nam

  Prijavite napako

  cLoovis programske rešitve d.o.o.

  Mrakova 7, 5280 Idrija

  t: 059 091 992

  e: info@moja-kosarica.si