Podpora: 0590 91 995
|
Prodaja: 0590 91 994
število trgovin: 153
število izdelkov: 12240
unikatni mesečni obisk: 48874

Delo s trgovino

Moja Košarica ima prijazen uporabniški vmesnik za upravljanje vaše trgovine. Z njim lahko enostavno prilagajate izgled vaše trgovine, dodajate in urejate izdelke, uredite vsebino in objavljate novice. Omogoča tudi pregled vseh prejetih naročil in spremljanje zaloge izdelkov.

Dodajanje in urejanje izdelkov

Dodajanje in urejanje izdelkov je zelo enostavno.
Poleg osnovnih podatkov o izdelku lahko izdelku dodate več fotografij in datotek (pdf, doc, ...), kot so npr. katalogi in druga promocijska gradiva.

Izdelki so razvrščeni v kategorije, kar strankam omogoča boljši pregled in iskanje po trgovini.

Osnovni podatki o izdelku so: šifra, naziv, opis, cena in zaloga izdelka, dodate pa lahko tudi 10 svojih lastnosti (npr. barva, velikost, teža, ...).

Izdelku lahko določite tudi popust, ga označite v akciji in mu izberete podobne izdelke - na ta način lahko uporabniku predstavite celovito ponudbo v sklopu enega izdelka.

 

Trgovina
* če pri kreiranju trgovine obkljukate možnost "Napolni trgovino z demo izdelki", se vam trgovina avtomatsko napolni z dvema kategorijama in desetimi demo izdelki. Njihove podatke enostavno spremenite in že lahko prodajate na spletu.


Nastavitve

Videz vaše trgovine lahko z nekaj enostavnimi nastavitvami korenito spremenite.
Poleg barvnih nastavitev ozadja, besedila in ikon, lahko s flash animacijo na prvi strani in vključitvijo različnih blokov izdelate edinstveno trgovino, ki se povsem razlikovala od drugih.
Nastavite lahko barvo ozadja, barvo menija in barvo ikon, vključite lahko svoj logotip, s 5 slikami pa oblikujete animacijo, ki spodbuja prodajo vaših izdelkov.
Vklapljate in izklapljate lahko različne bloke: prijava na e-novice, prikaz lokacije in podatkov o podjetju, prikaz novic oz. obvestil, prikaz facebook profila (prijatelji in obvestila) in prikaz facebook komentarjev.
Več o prilagoditvah si lahko preberete na tej povezavi.

Pregled naročil in zaloge

Vsa prejeta naročila lahko vidite v sklopu naročil, ali pod zadnjimi aktivnostmi. Naročilom lahko dodajate opombe (npr. zavij kot darilo) in spremenite status (v čakanju, potrjeno, v pripravi, odposlano, preklicano). To bo prožilo pošiljanje elektronskih obvestil kupcem o stanju njihovega naročila.
Posamezno naročilo si lahko tudi izvozite v PDF datoteko.

Moja Košarica omogoča tudi spremljanje zaloge izdelkov. Le to najdete v osnovnemu pregledu, medtem ko med zadnjimi aktivnostmi spremljate tiste izdelke, ki so na meji mejne zaloge ali pod to zalogo. Zaloga se zmanjšuje ob potrditvi naročila in ne ob oddanem naročilu na spletni strani.
Mejo zaloge lahko nastavite v nastavitvah trgovine, privzeta vrednost je 1.

Trgovina

 

 

Izjave naših strank

Yari cellezione - www.yari.si

Z možem sva že malo starejša, zato sva kar odlašala s spletno prodajo. Po pravici povedano, sva se bala ali bova lahko osvojila tehnologijo. Moja Košarica je tako enostavna, da sva v enem tednu napolnila trgovino z izdelki in začela s prodajo. Še več, prijazna ekipa nama je pomagala tudi pri vzpostavitvi Facebook profila in naju stalno izobražuje o novih trendih na spletu in nama daje nove ideje za uspešnejšo prodajo.

EVT Sistemi - trgovina.evt.si

Moja Košarica je storitev, ki nam omogoča enostavno urejanje in oblikovanje naše spletne trgovine. Za ceno mesečnega najema ne dobimo samo storitve ampak tudi ekipo ljudi, ki skrbi za podporo. Kot podjetje za svoj razvoj vedno potrebujemo nove sveže ideje. Ekipa in storitev Moja Košarica je sigurno sveža in dobrodošla pot za nas.

Prva vrsta - www.prvavrsta.si

Ker smo prisotni na tržišču že več let in preiskusili že ogromno sistemov prodaje in raznoraznih prodajnih kanalov smo v principu zelo previdni. Pri storitvi Moja Košarica smo začeli najprej z majhnimi koraki, ker ne poznaš ne ekipe ne orodja. Njihova prednost je sigurno v tem, da ti pomagajo do uspešne realizacije in da v zakulisju stojijo ljudje ne pa megla. Vsak dan se vsi izogibamo nepredvidenim izdatkom in Moja Košarica je tukaj zelo striktna, torej nima skritih stroškov.

Predstavitev

Podpora: 059 091 995

Prodaja: 059 091 994

Administracija: 059 091 992


Vprašajte nas

Pišite nam

Prijavite napako

cLoovis programske rešitve d.o.o.

Mrakova 7, 5280 Idrija

t: 059 091 992

e: info@moja-kosarica.si