Postavite si svojo spletno trgovino in jo BREZPLAČNO preizkušajte 14 dni. NE SKRBITE, je čisto enostavno.

Urejanje trgovine

Moja Košarica ima prijazen uporabniški vmesnik za upravljanje vaše trgovine. Z njim lahko enostavno prilagajate izgled vaše trgovine, dodajate in urejate izdelke, uredite vsebino in objavljate novice. Omogoča tudi pregled vseh prejetih naročil in spremljanje zaloge izdelkov.

 

Dodajanje in urejanje izdelkov

Dodajanje in urejanje izdelkov je zelo enostavno. 
Poleg osnovnih podatkov o izdelku lahko izdelku dodate več fotografij in datotek (pdf, doc, ...), kot so npr. katalogi in druga promocijska gradiva.

Izdelki so razvrščeni v kategorije, kar strankam omogoča boljši pregled in iskanje po trgovini.

Osnovni podatki o izdelku so: šifra, naziv, opis, cena in zaloga izdelka, dodate pa lahko tudi 10 svojih lastnosti (npr. barva, velikost, teža, ...).

Izdelku lahko določite tudi popust, ga označite v akciji in mu izberete podobne izdelke - na ta način lahko uporabniku predstavite celovito ponudbo v sklopu enega izdelka.

Trgovina

* če pri kreiranju trgovine obkljukate možnost "Napolni trgovino z demo izdelki", se vam trgovina avtomatsko napolni z dvema kategorijama in desetimi demo izdelki. Njihove podatke enostavno spremenite in že lahko prodajate na spletu.

 

Nastavitve

Videz vaše trgovine lahko z nekaj enostavnimi nastavitvami korenito spremenite.
Poleg barvnih nastavitev ozadja, besedila in ikon, lahko s flash animacijo na prvi strani in vključitvijo različnih blokov izdelate edinstveno trgovino, ki se povsem razlikovala od drugih.
Nastavite lahko barvo ozadja, barvo menija in barvo ikon, vključite lahko svoj logotip, s 5 slikami pa oblikujete animacijo, ki spodbuja prodajo vaših izdelkov.
Vklapljate in izklapljate lahko različne bloke: prijava na e-novice, prikaz lokacije in podatkov o podjetju, prikaz novic oz. obvestil, prikaz facebook profila (prijatelji in obvestila) in prikaz facebook komentarjev.

 

Pregled naročil in zaloge

Vsa prejeta naročila lahko vidite v sklopu naročil, ali pod zadnjimi aktivnostmi. Naročilom lahko dodajate opombe (npr. zavij kot darilo) in spremenite status (v čakanju, potrjeno, v pripravi, odposlano, preklicano). To bo prožilo pošiljanje elektronskih obvestil kupcem o stanju njihovega naročila. 

Posamezno naročilo si lahko tudi izvozite v PDF datoteko.

Moja Košarica omogoča tudi spremljanje zaloge izdelkov. Le to najdete v osnovnemu pregledu, medtem ko med zadnjimi aktivnostmi spremljate tiste izdelke, ki so na meji mejne zaloge ali pod to zalogo. Zaloga se zmanjšuje ob potrditvi naročila in ne ob oddanem naročilu na spletni strani. 
Mejo zaloge lahko nastavite v nastavitvah trgovine, privzeta vrednost je 1.

Trgovina

BREZPLAČNO ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE
Uporaba Moje Košarice za izdelavo spletne trgovine ali spletne strni je za neprofitne organizacije brezplačna.

VEČ
IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK
Oglejte si nekaj zgodb in nasvetov naših preteklih in obstoječih strank. Morda se vam utrne kakšna dobra ideja ❤

VEČ
ISKRENO
Vas zanima kako začeti s prodajo na spletu, kako povečati promet ali na kaj morate paziti? Oglejte si naš blog

VEČ
Reference