Podpora: 0590 91 995
|
Prodaja: 0590 91 994
število trgovin: 153
število izdelkov: 12240
unikatni mesečni obisk: 48874

Povečajte prodajo

Moja košarica ima integriranih več orodij, s katerimi lahko izboljšate področje marketinga in povečate vašo prodajo.
Poleg vse bolj poznanega orodja Google Analytics, ki omogoča spremljanje obiska vaše strani, smo integrirali tudi močno orodje za pošiljanje elektronskih obvestil vašim strankam. Poskrbeli pa smo tudi za statistiko prejetih naročil.

Google Analytics

Optimizacija

Optimizacija vaše spletne trgovine (SEO) je ključnega pomena za uvrstitev vaše spletne trgovine visoko v spletnih iskalnikih za določene ključne besede. Moja košarica je bilo narejeno tako, da poskrbi da bo vaša trgovina znašla kar se da visoko med zadetki pri iskanju v spletnih iskalnikih, kar pomeni, da vas bo veliko potencialnih kupcev našlo preko spletnega brskalnika. Tako ste korak pred vašo konkurenco, saj bodo brskalniki vašo trgovino našli prej (postavili višje), kot ostale.
Moja Košarica avtomatsko generira čisto, sematično pravilno ter vedno ažurno datoteko sitemaps.xml

Google analyitics

To je močno orodje, ki med drugim omogoča vpogled v:
- podatke, koliko obiskovalcev je vaša trgovina imela dnevno, ob katerih urah;
- kako so kupci našli vašo spletno trgovino in iz katerih držav - krajev prihajajo
- katere ključne besede so uporabili, da so našli vašo spletno trgovino
- katere izdelke vaše obiskovalce najbolj zanimajo

e-Marketing

e-Marketing

Z integracijo orodja Mailchimp smo poskrbeli, da lahko na enostaven način pošiljate spletna obvestila o dogajanjih in izdelkih v vaši trgovini. Enostavno lahko ob objavi vsake novice, pošljete tudi e-obvestilo vsem vašim kontaktom preko elektronske pošte.
Brez posebnega dodatnega orodja lahko tudi spremljajte, kateri kupci so vaše sporočilo prebrali in ali želijo, da jih o podobnih novostih ponovno obveščate.
Omogočili smo tudi pošiljanje lepih HTML sporočil z že izdelanimi predlogami, ki poskrbijo za uspešnost vaših obvestil in posledično večji obisk in prodajo v vaši trgovini.

Statistika

Statistika

Glede na potrebe naših strank, smo v Mojo Košarico vključili naslednji dve statistiki:
- pregled najbolj prodajanih izdelkov
- pregled povprečnega števila prodanih kosov glede na naročilo.

V kratkem pripravljamo še več statističnih pregledov prodaje:
- pregled prodaje posameznega artikla po mesecih
- pregled skupne prodaje po strankah
- pregled skupne prodaje po mesecih

 

Izjave naših strank

Yari cellezione - www.yari.si

Z možem sva že malo starejša, zato sva kar odlašala s spletno prodajo. Po pravici povedano, sva se bala ali bova lahko osvojila tehnologijo. Moja Košarica je tako enostavna, da sva v enem tednu napolnila trgovino z izdelki in začela s prodajo. Še več, prijazna ekipa nama je pomagala tudi pri vzpostavitvi Facebook profila in naju stalno izobražuje o novih trendih na spletu in nama daje nove ideje za uspešnejšo prodajo.

EVT Sistemi - trgovina.evt.si

Moja Košarica je storitev, ki nam omogoča enostavno urejanje in oblikovanje naše spletne trgovine. Za ceno mesečnega najema ne dobimo samo storitve ampak tudi ekipo ljudi, ki skrbi za podporo. Kot podjetje za svoj razvoj vedno potrebujemo nove sveže ideje. Ekipa in storitev Moja Košarica je sigurno sveža in dobrodošla pot za nas.

Prva vrsta - www.prvavrsta.si

Ker smo prisotni na tržišču že več let in preiskusili že ogromno sistemov prodaje in raznoraznih prodajnih kanalov smo v principu zelo previdni. Pri storitvi Moja Košarica smo začeli najprej z majhnimi koraki, ker ne poznaš ne ekipe ne orodja. Njihova prednost je sigurno v tem, da ti pomagajo do uspešne realizacije in da v zakulisju stojijo ljudje ne pa megla. Vsak dan se vsi izogibamo nepredvidenim izdatkom in Moja Košarica je tukaj zelo striktna, torej nima skritih stroškov.

Predstavitev

Podpora: 059 091 995

Prodaja: 059 091 994

Administracija: 059 091 992


Vprašajte nas

Pišite nam

Prijavite napako

cLoovis programske rešitve d.o.o.

Mrakova 7, 5280 Idrija

t: 059 091 992

e: info@moja-kosarica.si