Podpora: 0590 91 995
|
Prodaja: 0590 91 994
število trgovin: 153
število izdelkov: 12240
unikatni mesečni obisk: 48874

Prilagoditve

Videz vašo trgovine lahko z nekaj enostavnimi nastavitvami korenito spremenite.
Poleg barvnih nastavitev ozadja, besedila in ikon, lahko z flash animacijo na prvi strani in vključitvijo različnih blokov izdelate edinstveno trgovino, ki se povsem razlikovala od drugih.
Če se na oblikovanje dobro spoznate (CSS in HTML) pa lahko trgovino povsem preoblikujete in izdelate svojo unikatno podobo. Več o tem si lahko preberete na povezavi.

Prilagoditve

Nastavitve barv

Izbira barv

Z nastavitvijo barve ozadja, barve menija in barve ikon ter povezav, lahko podobo trgovine precej približate vaši celostni podobi. Prilagajanje barv je povsem enostavno - s klikom na izbirnik izberete željeno barvo med niansami, ali pa vpišete vašo HEXA kodo željene barve.

 

Bloki

Po želji lahko izklapljate in vklapljate naslednje module/ bloke:
- prijava na e-novice
- prikaz lokacije in podatkov o podjetju
- prikaz novic oz. obvestil
- prikaz facebook profila (prijatelji in obvestila)
- prikaz facebook komentarjev

Drugo

V levi zgornji kot lahko vključite vaš logo, v animacijo na prvi strani pa naložite poljubne slike in povezave do različnih vsebin na strani.
Lepo izdelana animacija, lahko stranke privabi, da si ogledajo izdelke, ki jih želite izpostaviti ali pa jim predstavite morebitne novosti in akcije.

 

Izjave naših strank

Yari cellezione - www.yari.si

Z možem sva že malo starejša, zato sva kar odlašala s spletno prodajo. Po pravici povedano, sva se bala ali bova lahko osvojila tehnologijo. Moja Košarica je tako enostavna, da sva v enem tednu napolnila trgovino z izdelki in začela s prodajo. Še več, prijazna ekipa nama je pomagala tudi pri vzpostavitvi Facebook profila in naju stalno izobražuje o novih trendih na spletu in nama daje nove ideje za uspešnejšo prodajo.

EVT Sistemi - trgovina.evt.si

Moja Košarica je storitev, ki nam omogoča enostavno urejanje in oblikovanje naše spletne trgovine. Za ceno mesečnega najema ne dobimo samo storitve ampak tudi ekipo ljudi, ki skrbi za podporo. Kot podjetje za svoj razvoj vedno potrebujemo nove sveže ideje. Ekipa in storitev Moja Košarica je sigurno sveža in dobrodošla pot za nas.

Prva vrsta - www.prvavrsta.si

Ker smo prisotni na tržišču že več let in preiskusili že ogromno sistemov prodaje in raznoraznih prodajnih kanalov smo v principu zelo previdni. Pri storitvi Moja Košarica smo začeli najprej z majhnimi koraki, ker ne poznaš ne ekipe ne orodja. Njihova prednost je sigurno v tem, da ti pomagajo do uspešne realizacije in da v zakulisju stojijo ljudje ne pa megla. Vsak dan se vsi izogibamo nepredvidenim izdatkom in Moja Košarica je tukaj zelo striktna, torej nima skritih stroškov.

Predstavitev

Podpora: 059 091 995

Prodaja: 059 091 994

Administracija: 059 091 992


Vprašajte nas

Pišite nam

Prijavite napako

cLoovis programske rešitve d.o.o.

Mrakova 7, 5280 Idrija

t: 059 091 992

e: info@moja-kosarica.si