Podpora: 0590 91 995
|
Prodaja: 0590 91 994
število trgovin: 153
število izdelkov: 12240
unikatni mesečni obisk: 48874

Varnost

Za varnost smo v sistemu Moja Košarica dobro poskrbeli. Poleg SSL enkripcije skrbimo tudi za varnostne kopije in neprekinjeno delovanje.

Varnost

SSL enkripcija:

Vsaka trgovina je lahko zaščitena z 128 bitnim SSL certifikatom, ki varuje vaše podatke. Sistem Moja košarica zagotavlja, da so vaši podatki, ter podatki o vaših strankah varni pred, med in po izvršenem nakupu.

Varnostne kopije:

Z storitvijo Moja Košarica je vsaka skrb glede izgube podatkov odveč. Sistem Moja Košarica avtomatsko izvaja varnostne kopije vaših podatkov, tako, da so kljub morebitni nesreči vedno dostopni.

Programska oprema:

Za prodajo na spletu z storitvijo Moja Košarica ni potrebno namestiti nikakršne programske opreme. Celotna rešitev deluje na naših hitrih in varnih strežnikih, za katere skrbimo mi. Vse vzdrževanje, posodobitve in nadgradnje so brezplačne in za vas transparentne.

Dosegljivost:

Vaša trgovina bo tekla na super hitrih in varnih strežnikih, tako, da je odveč vsaka skrb, da trgovina ne bi bila dosegljiva za vaše kupce.

Zakonska določila:

Storitev Moja košarica je realizirana v skladu s predpisanimi pravili o spletni trgovini in računovodskimi standardi.
V kolikor se zakonodaja na tem področju spremeni, bomo storitev Moja Košarica ustrezno prilagodili in vas obvestili. Vse takšne nadgradnje so za vas brezplačne.

 

 

Izjave naših strank

Yari cellezione - www.yari.si

Z možem sva že malo starejša, zato sva kar odlašala s spletno prodajo. Po pravici povedano, sva se bala ali bova lahko osvojila tehnologijo. Moja Košarica je tako enostavna, da sva v enem tednu napolnila trgovino z izdelki in začela s prodajo. Še več, prijazna ekipa nama je pomagala tudi pri vzpostavitvi Facebook profila in naju stalno izobražuje o novih trendih na spletu in nama daje nove ideje za uspešnejšo prodajo.

EVT Sistemi - trgovina.evt.si

Moja Košarica je storitev, ki nam omogoča enostavno urejanje in oblikovanje naše spletne trgovine. Za ceno mesečnega najema ne dobimo samo storitve ampak tudi ekipo ljudi, ki skrbi za podporo. Kot podjetje za svoj razvoj vedno potrebujemo nove sveže ideje. Ekipa in storitev Moja Košarica je sigurno sveža in dobrodošla pot za nas.

Prva vrsta - www.prvavrsta.si

Ker smo prisotni na tržišču že več let in preiskusili že ogromno sistemov prodaje in raznoraznih prodajnih kanalov smo v principu zelo previdni. Pri storitvi Moja Košarica smo začeli najprej z majhnimi koraki, ker ne poznaš ne ekipe ne orodja. Njihova prednost je sigurno v tem, da ti pomagajo do uspešne realizacije in da v zakulisju stojijo ljudje ne pa megla. Vsak dan se vsi izogibamo nepredvidenim izdatkom in Moja Košarica je tukaj zelo striktna, torej nima skritih stroškov.

Predstavitev

Podpora: 059 091 995

Prodaja: 059 091 994

Administracija: 059 091 992


Vprašajte nas

Pišite nam

Prijavite napako

cLoovis programske rešitve d.o.o.

Mrakova 7, 5280 Idrija

t: 059 091 992

e: info@moja-kosarica.si