Postavite si svojo spletno trgovino in jo BREZPLAČNO preizkušajte 14 dni. NE SKRBITE, je čisto enostavno.

Izdelava spletne trgovine

Postavitev spletne trgovine je bila včasih za podjetje velik finančni in časovni zalogaj. No pravzaprav je lahko še danes. Odvisno za kakšno spletno trgovino se odločite.

Velika podjetja se odločajo za velike zapletene sisteme, ki bodo avtomatizirali njihov proces prodaje in bodo zmogli velike obremenitve. Postavitev oz. izdelava takšne spletne trgovine lahko traja tudi eno leto in stane več 10 tisoč evrov.

Dejstvo je, da večina podjetij takšnih spletnih trgovin ne potrebuje. Njihova glavna želja je, da se kvalitetno predstavijo na spletu, da svojim kupcem na enostaven način predstavijo svoje izdelke in jih obveščajo o akcijah. Prevsem pa jim je pomembno, da je upravljanje trgovine enostavno. 


Z Mojo Košarico je postopek izdelave zelo enostaven, upravljanje spletne trgovine pa uporabniku prijazno. Svojo spletno trgovino lahko izdelate v enem dnevu in z nizkimi stroški začnete z internetno prodajo. Povprečen strošek uporabe je 19€ mesečno, odvisno od paketa, ki ga izberete. Z vzpostavitvijo trgovine nimate nobenih stroškov, prav tako ne plačujete nobene provizije od prodaje.


Moja Košarica je rešitev, ki je zrasla na slovenskih tleh in je bila realizirana z mislijo na stranko. Naše glavno vodilo je bila enostavna in pregledna uporaba. Da nam je uspelo potrjuje več kot 150 strank sistema Moja Košarica.

Radi se tudi pohvalimo, da nas imajo stranke rade, saj je vsa podpora brezplačna, prav tako se potrudimo in strankam pomagamo z individualnimi nasveti in idejami za uspešnejšo prodajo.

 

BREZPLAČNO ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE
Uporaba Moje Košarice za izdelavo spletne trgovine ali spletne strni je za neprofitne organizacije brezplačna.

VEČ
IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK
Oglejte si nekaj zgodb in nasvetov naših preteklih in obstoječih strank. Morda se vam utrne kakšna dobra ideja ❤

VEČ
ISKRENO
Vas zanima kako začeti s prodajo na spletu, kako povečati promet ali na kaj morate paziti? Oglejte si naš blog

VEČ
Reference