Postavite si svojo spletno trgovino in jo BREZPLAČNO preizkušajte 14 dni. NE SKRBITE, je čisto enostavno.
Spoznajte gospo HTTPS

Spoznajte gospo HTTPS

Ponedeljek, 20. november 2017

V zadnjem času velikokrat zasledimo novice o gospe varni povezavi po imenu HTTPS, a o njej vemo zelo malo. Naj vam jo malo bolje predstavimo.

Gospa HTTPS je poročena z gospodom HTTP, ki je zelo "nevaren". Vse podatke na spletu namreč prenaša kar tako "na izvoli". Če podatki niso občutljive narave, s tem ni nič narobe, a če gre za podatke občutljive narave (osebni podatki, številke kreditnih kartic,...), lahko takšno obnašanje povzroči številne težave. Zato je zadevo v roke prijela gospa HTTPS, ki vse podatke, ki jih prenaša po spletu šifrira in jih zato nihče ne razume in jih posledično ne more zlorabiti.

V zadnjem času nas o neodgovornem obnašanju gospoda HTTPS opozarjajo že brskalniki, ki v okencu poleg URL-ja (spletne povezave) prikažejo klicaj, nas opozorijo pred vnosom podatkov v vnosna polja in včasih celo odsvetujejo obisk takšne spletne povezave.

Če bi želeli, da podatke vaše spletne strani oz. spletne trgovine prenaša gospa HTTPS, potrebujete varnostni certifikat in njegovo aktivacijo na domeni. Vse to vam lahko uredimo v roku enega delovnega dne. Več o storitvi si lahko preberete tukaj.

BREZPLAČNO ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE
Uporaba Moje Košarice za izdelavo spletne trgovine ali spletne strni je za neprofitne organizacije brezplačna.

VEČ
IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK
Oglejte si nekaj zgodb in nasvetov naših preteklih in obstoječih strank. Morda se vam utrne kakšna dobra ideja ❤

VEČ
ISKRENO
Vas zanima kako začeti s prodajo na spletu, kako povečati promet ali na kaj morate paziti? Oglejte si naš blog

VEČ
Reference