Postavite si svojo spletno trgovino in jo BREZPLAČNO preizkušajte 14 dni. NE SKRBITE, je čisto enostavno.
Plačevanje s kreditnimi karticami

Plačevanje s kreditnimi karticami

Torek, 17. september 2013

Plačevanje s kreditnimi karticami je vedno bolj pogosta praksa v spletnih trgovinah.

Kljub temu, da se v Sloveniji še vedno najpogosteje uporablja način plačevanja po povzetju, se procent opravljenih plačil preko plačilnih kartic močno povečuje.

Zato je prav, da vsi lastniki spletnih trgovin začnejo razmišljati o tem, da svojim strankam omogočijo tudi ta način plačevanja.

Do nedavnega je bil postopek vzpostavitve takšnega plačilnega sistema precej dolgotrajen in drag. Potrebno je bilo vzpostaviti pogodbo z banko, ki si je za to zaračunavala visoko mesečno provizijo in provizijo od vsake transakcije. 

V tujini so spletne storitve, ki omogočajo nakup preko plačilnih kartic cenejše, bolj kvalitetne in uporabnikom bolj prijazne. Zato smo se odločili, da eno izmed njih integriramo tudi v Mojo Košarico. 
Izbrali smo nemško storitev PAYMILL, ki nas s svojo strokovnostjo ekipe, odzivnostjo in hitrostjo vedno znova preseneča. Po končanem postopku vam pošljejo celo darilce :-)
Za uporabo storitve vam ne zaračunavajo mesečne provizije, ampak samo provizijo od vsakega opravljenega nakupa, in sicer:
- 2,95% od zneska transkcije
- 0,28 € na uspešno transakcijo

Vzpostavitev PAYMILL računa običajno traja od 7 do 10 dni. Po končanem postopku, vam opcijo plačevanja integriramo v vašo trgovino v roku 2 delovnih dni.

Če bi želeli več informacij o storitvi PAYMILL in integraciji plačevanja preko plačilnih kartic, nam pišite na info@moja-kosarica.si ali pokličite na 0590 91 995.


BREZPLAČNO ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE
Uporaba Moje Košarice za izdelavo spletne trgovine ali spletne strni je za neprofitne organizacije brezplačna.

VEČ
IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK
Oglejte si nekaj zgodb in nasvetov naših preteklih in obstoječih strank. Morda se vam utrne kakšna dobra ideja ❤

VEČ
ISKRENO
Vas zanima kako začeti s prodajo na spletu, kako povečati promet ali na kaj morate paziti? Oglejte si naš blog

VEČ
Reference