Podpora: 0590 91 995
|
Prodaja: 0590 91 994
število trgovin: 153
število izdelkov: 12240
unikatni mesečni obisk: 48874

Za razvijalce

Frontend moje košarice je v celoti razvit s t.i. template-i, kar omogoča vsem oblikovalcem in razvijalcem popolno prilagoditev izgleda trgovine.
Na ta način omogočamo strankam s svojimi oblikovalci, da izgled trgovine izdelajo povsem po svojih željah in potrebah.

Razvijalci

Ker v kratkem načrtujemo integracijo večih template-ov, ki bi našim strankam omogočila večjo raznolikost in boljšo prepoznavnost trgovine, vabimo vse oblikovalce z znanjem css-ja in html-ja, da preko partnerskih programov sodelujejo z nami. Predloge, ki bi bile primerne in všečne našim uporabnikom, bi objavili med možnosti izgleda trgovine in od vsakega nakupa oblikovalcu dali provizijo. Več o partnerskih programih si preberite tukaj.

Če ste razvijalci oz. oblikovalci spletnih strani, lahko mojo košarico priporočite vaši stranki in ji povsem po njenih željah realizirate trgovino. Tudi za tak primer imamo pripravljen partnerski program, ki vam poleg provizije, nudi dodatne informacije in nasvete o možnostih integracije moje košarice.

Ozadja košarice (urejevalnika trgovine) ni mogoče grafično prilagajati in je za vse stranke enak.

Izjave naših strank

Yari cellezione - www.yari.si

Z možem sva že malo starejša, zato sva kar odlašala s spletno prodajo. Po pravici povedano, sva se bala ali bova lahko osvojila tehnologijo. Moja Košarica je tako enostavna, da sva v enem tednu napolnila trgovino z izdelki in začela s prodajo. Še več, prijazna ekipa nama je pomagala tudi pri vzpostavitvi Facebook profila in naju stalno izobražuje o novih trendih na spletu in nama daje nove ideje za uspešnejšo prodajo.

EVT Sistemi - trgovina.evt.si

Moja Košarica je storitev, ki nam omogoča enostavno urejanje in oblikovanje naše spletne trgovine. Za ceno mesečnega najema ne dobimo samo storitve ampak tudi ekipo ljudi, ki skrbi za podporo. Kot podjetje za svoj razvoj vedno potrebujemo nove sveže ideje. Ekipa in storitev Moja Košarica je sigurno sveža in dobrodošla pot za nas.

Prva vrsta - www.prvavrsta.si

Ker smo prisotni na tržišču že več let in preiskusili že ogromno sistemov prodaje in raznoraznih prodajnih kanalov smo v principu zelo previdni. Pri storitvi Moja Košarica smo začeli najprej z majhnimi koraki, ker ne poznaš ne ekipe ne orodja. Njihova prednost je sigurno v tem, da ti pomagajo do uspešne realizacije in da v zakulisju stojijo ljudje ne pa megla. Vsak dan se vsi izogibamo nepredvidenim izdatkom in Moja Košarica je tukaj zelo striktna, torej nima skritih stroškov.

Predstavitev

Podpora: 059 091 995

Prodaja: 059 091 994

Administracija: 059 091 992


Vprašajte nas

Pišite nam

Prijavite napako

cLoovis programske rešitve d.o.o.

Mrakova 7, 5280 Idrija

t: 059 091 992

e: info@moja-kosarica.si