Podpora: 0590 91 995
|
Prodaja: 0590 91 994
število trgovin: 153
število izdelkov: 12240
unikatni mesečni obisk: 48874
partnerski

Partnerski programi

V sklopu Moje Košarice smo pripravili dva partnerska programa:
- partnerski program Oblikovalec
- partnerski program Integrator


Partnerski program Oblikovalec

Ker v kratkem načrtujemo integracijo večih template-ov, ki bi našim strankam omogočili večjo raznolikost in boljšo prepoznavnost trgovine, vabimo vse oblikovalce z znanjem css-ja in html-ja, da preko tega partnerskega programa sodelujejo z nami. Predloge, ki bi bile primerne in všečne našim uporabnikom, bi objavili med možnosti izgleda trgovine in od vsakega nakupa oblikovalcu dali provizijo.

Če oblikovalec predloži samo grafično podobo, dobi zanjo 100,00€ in od vsake prodane različice še 10,00€.
Če oblikovalec predloži pripravljen template, dobi zanj 200,00€ in od vsake prodane različice 20,00€.

Postopek izbire:
1.oblikovalec predloži dizajn
2.naša ekipa dizajn oceni in ga v primeru ustreznosti potrdi
3.oblikovalec izdela template (če predložite samo grafično podobo, tega koraka ni)
4.naša ekipa preveri ustreznost in kvaliteto predloge
5.oblikovalec prejme osnovno plačilo
6.oblikovalec prejme 1x mesečno provizijo od prodanih predlog.


Partnerski program Integrator

Integrator je vsakdo, ki svojim strankam predlaga rešitev Moja Košarica in jim pomaga pri njeni integraciji.  

V partnerski program stopi na svojo pobudo in z našim privoljenjem. Ob podpisu pogodbe s stranko, se navede kot njen integrator in skrbi za vsebino in obliko njene spletne trgovine.
Kot partner Integrator, dobi vsak mesec 20% provizije zneska izbranega paketa, v primeru dobrega sodelovanja, po dogovoru tudi več.

V sklopu tega programa, integratorju nudimo vsa potrebna gradiva in pomoč, ki jo potrebuje. Ob podpisu pogodbe, mu nudimo tudi izobraževanje za delo z Mojo Košarico, sproti pa ga obveščamo o vseh novostih in nadgradnjah.
V interesu nam je, da na njegove predloge oz. predloge njegovih strank, Mojo Košarico nadgrajujemo in jo naredimo še boljšo.

Izjave naših strank

Yari cellezione - www.yari.si

Z možem sva že malo starejša, zato sva kar odlašala s spletno prodajo. Po pravici povedano, sva se bala ali bova lahko osvojila tehnologijo. Moja Košarica je tako enostavna, da sva v enem tednu napolnila trgovino z izdelki in začela s prodajo. Še več, prijazna ekipa nama je pomagala tudi pri vzpostavitvi Facebook profila in naju stalno izobražuje o novih trendih na spletu in nama daje nove ideje za uspešnejšo prodajo.

EVT Sistemi - trgovina.evt.si

Moja Košarica je storitev, ki nam omogoča enostavno urejanje in oblikovanje naše spletne trgovine. Za ceno mesečnega najema ne dobimo samo storitve ampak tudi ekipo ljudi, ki skrbi za podporo. Kot podjetje za svoj razvoj vedno potrebujemo nove sveže ideje. Ekipa in storitev Moja Košarica je sigurno sveža in dobrodošla pot za nas.

Prva vrsta - www.prvavrsta.si

Ker smo prisotni na tržišču že več let in preiskusili že ogromno sistemov prodaje in raznoraznih prodajnih kanalov smo v principu zelo previdni. Pri storitvi Moja Košarica smo začeli najprej z majhnimi koraki, ker ne poznaš ne ekipe ne orodja. Njihova prednost je sigurno v tem, da ti pomagajo do uspešne realizacije in da v zakulisju stojijo ljudje ne pa megla. Vsak dan se vsi izogibamo nepredvidenim izdatkom in Moja Košarica je tukaj zelo striktna, torej nima skritih stroškov.

Predstavitev

Podpora: 059 091 995

Prodaja: 059 091 994

Administracija: 059 091 992


Vprašajte nas

Pišite nam

Prijavite napako

cLoovis programske rešitve d.o.o.

Mrakova 7, 5280 Idrija

t: 059 091 992

e: info@moja-kosarica.si